The Pursuit Tools

Voorzien van een Blackberry 8310 Curve, waarmee volop gecommuniceerd kan worden, bereiken de teams hun Starting Point. Om te bewijzen dat het team daadwerkelijk ter plaatse is, wordt gevraagd om een foto van het Starting Point te maken en te MMS-en naar het Central Traveler Point (CTP). Per ommegaande ontvangt het team de eerste vraag, per e-mail.

De vragen zijn vrij gecompliceerd maar ondersteund door de directe aanwezigheid van het internet en lokale voorbijgangers zal het mogelijk zijn om het juiste antwoord te vinden èn dit te e-mailen naar het CTP. De eerste Traveler Stone is een feit..!

Via e-mail maken de teams een keuze uit de volgende Traveler Pursuit categorie. Met behulp van een kaart of handheld-GPS apparaat verplaatst het team zich razendsnel -te voet of met openbaar vervoer- naar de volgende vraag.

1. Update 2008: De nieuwste uitbreiding op Traveler Pursuit is “The Urban Video”. Naast de Blackberry maakt ook een digitale videocamera deel uit van het Pursuit Pakket. Tijdens uw Pursuit ontvangen de teams op onverwachte momenten een speciale opdracht op de Blackberry. Het volbrengen van deze opdracht moet op video worden vastgelegd èn levert bonuspunten op! Een voorbeeld van een opdracht kan zijn: ‘Koop een product bij Mc Donalds, breng het terug bij de Burger King en zorg dat je je geld terug krijgt’.

Op de geheime eindlocatie wordt aan het einde van uw diner de filmpjes vertoond; hilariteit alom! Geen diner in uw Pursuit Pakket? De volgende werkdag kunnen de video’s gedownload worden vanaf de speciale Pursuit-website.

2. Update 2008: op aanvraag breiden we uw Toolpakket uit met mysterieuze videobeelden die af te spelen zijn met de portable team-DVD-speler. De nieuwste Pursuit Tool is de iLiad, waarover u hier meer informatie aantreft.

Lees verder >>

apple.jpg

Advertenties

%d bloggers liken dit: