The Extras

Een overnachting in een hotel kan deel uitmaken van uw Traveler Pursuit. Eén nacht? Of twee? Natuurlijk bieden we u graag een selectie aan uit ons bestand, waarin zich alleen hotels bevinden waar we goede ervaringen mee hebben.

Uw voltallige groep zal afreizen naar de plaats waar uw Pursuit zich af zal spelen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden (touringcar, trein, vliegtuig etc.) die wij graag voor u onderzoeken. U kunt ervan verzekerd zijn dat u de scherpst mogelijke tarieven van ons ontvangt. En bovendien verzorgen we ook de noodzakelijke transfers tussen station/luchthaven, hotel en restaurants.

Over restaurants gesproken. Als spin in het wereldwijde reisweb, weten wij exact waar u uw gasten met een gerust hart mee naartoe kunt nemen. Zowel voor de lunch als voor het diner. U ontvangt te allen tijde een aantal keuzemogelijkheden als u een Pursuitvoorstel aanvraagt.

Als u besluit om promotionele artikelen in te zetten tijdens uw Pursuit dan is het belangrijk om artikelen te kiezen die gelinkt kunnen worden aan het thema van uw bijeenkomst. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bij ons geen catalogi van Gouden Gids-dikte maar een voorstel-op-maat.

Kortom, ook voor de extra’s rondom Traveler Pursuit kunt u bij ons terecht. Geen zorgen voor u. Alles tot in de puntjes verzorgd. Binnen budget en uw doelstellingen overstijgend.

Lees verder >>

lemona.jpg

Advertenties

%d bloggers liken dit: